Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2017 22:20 Γράφτηκε από τον
Κατηγορία ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Εκπαίδευση χρήσης

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Η SmartLearn σας εφιστά την προσοχή στο θέμα εκπαίδευσης και χορήγησης πιστοποιητικών παρακολούθησης μαθημάτων στην χρήση των SmartBoards και του λογισμικού Smart Notebook.


Μόνο φορείς που φέρουν τα ανάλογα  λογότυπα πιστοποιήσεων όπως εμείς μπορούν να προσφέρουν επίσημα τέτοιου είδους υπηρεσίες  για λογαριασμό του φορέα και στο όνομα του εκπαιδευόμενου. 

 

Η γνώση μοχλός προόδου και ανάπτυξης.

Η διαρκώς αυξανόμενη χρήση των νέων τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνίας σε όλο σχεδόν το φάσμα της ανθρώπινης δραστηριότητας σηματοδοτεί την έλευση μίας νέας εποχής με κύριο χαρακτηριστικό την ανάγκη χειρισμού της πληροφορίας και την ανανέωση της γνώσης με ταχείς ρυθμούς. Δημιουργούνται έτσι αυξημένες απαιτήσεις διαρκούς ενημέρωσης και κατάρτισης του ανθρώπινου δυναμικού.

 

Η SmartLearn δεν περιορίζεται μόνο στην πώληση και στην υποστήριξη των προιόντων που διαθέτει.

Πιστεύοντας ότι ο καλύτερος τρόπος για να αξιοποιήσετε την επένδυση που κάνατε είναι η εκπαίδευσή σας φροντίζει ώστε το προσωπικό σας να είναι άριστα καταρτισμένο στην σωστή  χρήση και λειτουργία του εξοπλισμού και του λογισμικού που προμηθευτήκατε.

Η εκπαίδευση γίνεται απο πιστοποιημένους εκπαιδευτές .

 

Η εκπαίδευση μπορεί να γίνει :

  • Στόν χώρο σας
  • Στο κέντρο εκπαίδευσης της SmartLearn

 

Για περισσότερες πληροφορίες ή για ραντεβού επικοινωνήστε με το Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 

 

Διαβάστηκε 474 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2017 22:27
SmartLearn

Στο παρόν άρθρο βλέπετε μόνο ενδεικτικές πληροφορίες. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε πλήρως για το προϊόν που σας ενδιαφέρει και να σας δώσουμε τη λύση που ταιριάζει στην επιχείρησή σας στη πιο ανταγωνιστική τιμή της αγοράς. 

www.smartlearn.gr

Τελευταία άρθρα από τον/την SmartLearn

Σχετικά Άρθρα

Για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών, το smartlearn.gr χρησιμοποιεί cookies Περισσότερα